Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Βραδιά Κλασικής Μουσικής στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου




Μια βραδιά «γεμάτη» από γνώριμες, διαχρονικές και αγαπημένες κλασικές μελωδίες μέσα από την αρμονική συνύπαρξη βιολιού και πιάνου διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κορδελιού Ευόσμου, στο πλαίσιο της Συναυλίας Κλασικής Μουσικής των Duo «Ευφωνία» που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Απριλίου στις 9 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου(Μ. Αλεξάνδρου 57).
Η Αγγελίνα Γεωργιάδου στο βιολί και η Ντάρια Βίλκοβα στο πιάνο θα παρουσιάσουν έργα των BeethovenBrahmsShchedrinBlochSarasate, κ.α.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ
Αγγελίνα ΓεωργιάδουΓεννήθηκε στην Ρωσία το 1988 και μεγάλωσε στο Ελευθέριο Κορδελιό. Σε ηλικία 6 ετών άρχισε μαθήματα βιολιού στο Ωδείο Βορείου Ελλάδος. Το 1997 και το 2000 έλαβε μέρος στον διαγωνισμό έγχορδων Βορείου Ελλάδος και απέσπασε το Β’ βραβείο βιολιού χωρίς να δοθεί πρώτο.  Το 2002 έλαβε μέρος στον Πανελλήνιο Μαθητικό Μουσικό Αγώνα όπου απέσπασε το Α’  Βραβείο.  Το 2004-2008 φοίτησε στο Κολλέγιο Gnessin της Μόσχας.  Το 2007 αποφοίτησε από το Ωδείο Βορείου Ελλάδος και πήρε το δίπλωμα βιολιού με «Άριστα» παμψηφεί και «Χρυσό μετάλλιο». Την ακαδημαϊκή χρονιά 2008-2009 φοίτησε στη Scuola di Musica της Φλωρεντίας.
Έχει συμπράξει ως σολίστ με την ορχήστρα Νέων Conservatoire Βορείου Ελλάδος και με τη Συμφωνική Ορχήστρα Μουσικού Κολλεγίου Gnessin της Μόσχας.
Από το 2010 φοιτά στο Πανεπιστήμιο Μουσικής της Βιέννης και είναι υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών.
Ντάρια ΒόλκοβαΓεννήθηκε το 1991 στο Ουζμπεκιστάν. Σε ηλικία 5 ετών άρχισε μαθήματα πιάνου με την καθηγήτρια Begalova. Από το 1998-2005 οίτησε στην Ειδική Δημοτική Ακαδημαϊκή Μουσική "Uspensky" στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν.
Το 2000 απέσπασε το Β’ βραβείο στο Διεθνή Διαγωνισμό στο Καζακστάν και το 2002 το Α’ βραβείο στο Κρατικό Διαγωνισμό του Ουζμπεκιστάν.  Το 2005 ξεκίνησε τις σπουδές στην Κεντρική Μουσική Σχολή  της Μόσχας όπου αποφοίτησε το 2010, οπότε και συνεχίζει τις σπουδές της  στο Πανεπιστήμιο Μουσικής της Βιέννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου