Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ που συμμετείχαν σε επεισόδια

Φωτογραφία για Συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ που συμμετείχαν σε επεισόδια 
 
Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση για συλλήψεις οπαδών που συμμετείχαν σε επεισόδια. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 34 προσαγωγές κυρίως οπαδών του ΠΑΟΚ. Ανακοινώσεις από την ΕΛΑΣ αναμένονται από ώρα σε ώρα.

17:30

Στο στόχαστρο της Αστυνομίας βρέθηκαν οπαδοί από τις Δυτικές Συνοικίες με τις πληροφορίες να μιλούν ότι ο Εύοσμος είχε την τιμητική του.

Μάλιστα ο αριθμός των συλληφθέντων διαρκώς μεγαλώνει με τις πληροφορίες να μιλούν για 40 με 50 άτομα.

17:55

Στο ραδιοφωνικό σταθμό Μετρόπολις και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Κανελλάκη μίλησε μέσα από το κρατητήριο ένας εκ των συλληφθέντων και είπε:

"Είμαστε αθώοι, μας προσάπτουν κατηγορίες, είναι άδικο όλο αυτό. Είμαστε δυτικοί ΠΑΟΚτσήδες οικογενειάρχες. Είμαστε υποχείρια γιατί είμαστε η δύναμη του Βορρά."

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, αν είναι από κάποιο συγκεκριμένο σύνδεσμο, απάντησε:

"Είμαστε όλοι ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος σύνδεσμος. 80 ψυχές άδικα κατηγορούμενοι.

18:06

Η αστυνομία επιμένει να μιλά για 34 συλλήψεις, μάλιστα μετά από εφόδους σε σπίτια.

Έγιναν έρευνες σε 6 συνδέσμους του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρέθηκαν φωτοβολίδες, όπλα για φωτοβολίδες, κράνη, ρόπαλα και σιδηρογροθιές.

18:16

Αιτία των προσαγωγών, το ματς με τον Ατρόμητο και οι συμπλοκές που οδήγησαν σε τραυματισμό δύο αστυνομικών της Ασφάλειας.

Τότε η αστυνομία μέσα από το φωτογραφικό υλικό και τις τηλεφωνικές συνομιλίες έβαλε στο στόχαστρο τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και με συντονισμένες κινήσεις πραγματοποίησε την ταυτοποίηση των ατόμων.

Μάλιστα, αρκετοί αναφέρουν στο REDALERT, ότι η ταυτοποίηση μερικών οπαδών έγιναν από τα τατουάζ με τους αστυνομικούς να χρησιμοποιούν το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου